Newdaron Creative Commons License 2013.01.23 0 0 98

A gyógytorna - masszázs - vizes-, és elektromos kezelések kombinációja eredményesen tudja kezelni a gerinc eredetű panaszokat. Emberenként más, hogy kinek melyik kezelés a legjobb, de kombinálva egymás hatását erősítve meglepően jó eredmányt lehet elérni velük.

 

Ezeket a kezeléseket a reumatológus orvosok tudják kiírni. (Talán ideggyógyászok is, de ebben nem vagyok biztos, helyenként eltérő a beutalás módja, erről az adott Fürdőn, Rehabon, stb... tessék érdeklődni!)

 

Véglegesen meg nem szűnteti, de fájdalommentessé, vagy legalább elviselhetővé tudja tenni az állapotot - ha nem túl rossz az illető állapota.

 

A véleményekről:

-az orvosok egy része egyáltalán nem fogadja el az ilyen kezelések értelmét (általában azok, akik nincsenek kapcsolatban Fürdővel, vagy Rehabbal, tehát nincs semmilyen utalagos visszajelzésük az ott végzett kezelések hatásairól). Akik több beteget is beküldtek már, ők a betegeik állapotát látva, véleményét hallva előbb-utóbb elismerik, hogy van értelme az ilyen kezeléseknek.

-A vendégek egy részénél egy ideig nem jelentkeznek a panaszok (helyi, vagy végtagba sugárzó fájdalom, zsibbadás, mozgásbeszűkülés). Egy részük elviselhetőbb tüneteket érez. Csak nagyon kis hányaduk, akiknél semmit se érünk el (náluk az szokott kiderülni, hogy már kiszakadt a sérvük, vagy olyan elváltozásuk is van, amiről eddig nem tudtak: nyaki borda, stb...) .

-Én ezeket onnan veszem, hogy lassanként 7 éve kezelek különféle gondokkal küzdő embereket gyógymasszőrként.