repcsepista Creative Commons License 2013.01.21 0 0 954

Jojo -jojók! - fe fe fe...ha van jojod jojojojojjjj...

 The presidential InauGuruation...az amcsi 44. elnőke 45. -é, avatása stbbb...ahol nemcsak az amcsi ember??? - na azok csak ÖRÖK HAZA S HÁZASOK...sose hagyták s hagyják el egymást...mert JóMamaAtyaJézus??? -vagy?- Ők általuk, vagy nem számit...tehát igen igen velős vala...Barack aki zerintem beszélhet is magyarul meg ha valaki, az ha akar mégértheti...ami valóban vana FÉNY...aztán most mi van még...de most ha nin fény egg cikra se??? János 8:44??? -tehát Barack igaz lotty...deee...???

 Az érdekesség...hogy arról beszélt..ami most közvetlen történt velem...plö. igen, JÉZUS AZ AZ ISTEN AKI NÉLKÜL SEMMI SINCSEN AZAZ AZ IS MENNY = NIRVÁNA...na mellik van közelebb hozzád???

 Vedük a Magyar Coronásokat...akik sokkal vaskapalasabbak elelnzősillenző mint A DÁVID -SOLOMONYA VILÁG -HÓDITÓK...AZTÁN HA MINDEN KÉTLÁBU TÉRDRE ESETT...AKKOR FELJÖTT A TRON ÖRÖKKÖS...na most David Fila, mert csak az van neki...nekik? -trühát mikor a MAGYAROK ISTENE NEEE...MINDENKI EGYENLŐ A MAGYAR ISTENNEL = FÉNY JÉZUS -UNKKAL... s nem pöccsel csináltak bennünket...haneee...

 Na figyeltem a rádiókat is...s mégis KIUBUGGYANT HOGY U.S.A. ISTENE = A MAGYAROK ISTENE = EGY JÉZUSUNK VAN...s ime a zsidók, hizz minden ami tudás -hiradás -informácooo...minden az ő kezükbe...vagy irányitásuk allatt...hogy millen fifikások...mikor kibuggyant hogy U.S.A. ISTENE U.S.A JÉZUS??? na rögtön mit szólnak ehez...közvelten a pódium megett vannak az MUZÖLLÁMOK...de miért nem...fidezuda: na nem a MUZULMÁNOK heneee...

 Mellecsleg...akik Santa Pit-a coronások, azok is David tronosok...mit gondoltok...mig iz = adó...nincsak iz -ra...minden izra lett...fideld csak ha létezhetne az emlékedbe ÖRÖK MAGYAROK OK??? -ORSZÁG -GOD???HUNA HANG GODOTOK??? -nincsak izekre letté tépve.., testünk s lelkünk...azaz figyeljteke csak hogy mi lenne...??? mi? vaggg...???

 A lét?- ha lát? -óhhh...millen nagyszerü dolog...

 Isten barma, még gyüvök...