KT4 210 Creative Commons License 2013.01.20 0 0 17460

Ha jól sejtem, Kedves Uram, Te már nagyon sok menetrend váltást végigvihettél, tudhatod, hogy az olykor nem kevés érintettel milyen egyszerű és nagyszerű dolog az ilyenek leegyeztetése stb, különösen, ha egyes szereplőknek igen speciális motivációik vannak. Ugye jól gondolom a dolgot, hosszú évek e téren szerzett tapasztalata beszél Belőled, nemde? :)

 

Nem kell itt minősítgetni a menetrendet, jól látható, hogy komoly előnyei is vannak a változásnak, mily módon kíván az új rendszer megfelelni a modern kor igényeinek (ütemesség, kiszámíthatóság, egységesség). Ahhoz képest, hogy mekkora horderejű a kérdés, és milyen gyorsan kellett az érintetteknek véghezvinni, összességében nem rosszak az eredmények. Persze rövid idő alatt csodát tenni nem lehet, de a(z azért nem túl egetverő) problémák egy része valószínűleg orvosolható lesz.

 

Függetlenül attól, hogy semmi közöm az új menetrendhez, biztosan állíthatom, hogy akármilyen jó képességekkel is ellátott legyen egy-egy menetrend szerkesztő, nem kis és nem könnyű feladat egy ilyen, komplexitását tekintve rendkívül bonyolult rendszer esetén relatíve rövid idő alatt létrehozni egy épkézláb, működőképes, mégha nem is hibátlan alternatívát. Ehhez képest minősítgetni sokkalta könnyebb dolog. De azért remélem, hogy előbb-utóbb, pláne ha a kisebb hibák is korrigálásra kerülnek Te is meg fogod látni a rendszer jó és előremutató oldalát :)

Előzmény: IkarusEAG (17459)