wdriver Creative Commons License 2013.01.10 0 0 83812

jelentem megvolt a javítás.

ahogy itt láttam, arra számítottam és valóban a mikrokapcsoló felett lévő nyomólap volt beragadva, ezt orvosolva sem lett jó.

na itt kezdődtek a gondok, vagyis inkább a tovább találgatás.

először is nekikezdtem egy jó bográcsos székely jellegű babgulyásnak szabadtűzön ;-)

(háttérben az autó)

amit a kertben állandóan járőröző "nyuszi" támogatott jelenlétével

mikor már a kaja főtt rendesen, nekiálltam az autónak

kapcsoló kiszedése, (belső burkolat ki két torx csavar, majd patentokkal le, mikrokapcsoló ház két 6-os anya, 10es kulccsal) egyelőre csatlakozó rajta mert nem jött le könnyen.

mondom hagyom rajta sebaj, megtámogatom szivaccsal a mikrokapcsoló nyomólapját és ennyi is lesz, mehetek befejezni a vacsorát. :-/ de nem...

hiába tettem szivacsot és immár jól működött a mikrokapcsoló, csak nyitotta állandóan az autó a csomiajtót... csukásra egyből nyílt....

ekkor mondom jöhet a zárszerkezet széthúzása, kivétel torx csavarral, szétszedés szintén két darab mini torx-szal...

mivel itt minden rendben volt, itt is egy mikrokapcsoló benn, de jól működött lévén zárt rendszer, wd40es kezelés után ment össze,

jöhetett a nyitó-mikrokapcsolóhoz való csatlakozó széthúzása, már egy kis darab is letört a csatlakozóból, úgy össze volt oxidálódva, de végül sikerült és szembetűnt, hogy a két csatlakozó-saru között igencsak zöldes volt, magyarul oxidálódott a rézsaruk között

na mondom itt lesz a baj, hioszen akármi is lehet jó ha itt összezárja a feszültséget, persze hogy állandóan nyitva érzékeli, mintha le lenne nyomva ugyanúgy a mikrokapcsolója kívülről...

innen egyenes út, egy vékony tűvel tisztogatás a két saru között, és fújás kontakt sprével.

eredmény:

tiszta saruk, áthúzásnak nyoma sem lehet.

összerakás és örülés de nagyon, jó lett, a csomiajtó becsukás után úgymarad, szépen működik!!!

marad az időközben visszahűlt és összeért székely babgulyás bevitele, és a parázs lelocsolása. :-))

receptje:

egy füstölt csülök darabolva mehet hagymára a bográcsba, pirítás indul, olajon, kis kolbásszeletek is mehetnek bele.

mikor megpirult kis vízzel felöntjük, és mehet bele az édes nemes paprika, meg bors.

mikor ezek összeértek és forrósodtak, bele az előzőleg beáztatott bab, majd forralás után a paprika, paradicsom, répaszeletek, krumplidarabok, zöldség ami van otthon, és forralni. ezzel már csak össze kell érnie és főnie.

végén 15-20 percre savanyúkáposztát rakunk bele amit még összeaprítunk kisebbekre, közben fokozatosan vizet adagolunk hozzá, majd a legvégén ellenőrizzük kell-e még só bele.

ízlés szerint állítjuk be a sótartalmat és a lé mennyiségét.

jó étvágyat és örülést az immár jól működő csomagtér ajtóhoz!

:-)

Előzmény: wdriver (83762)