repcsepista Creative Commons License 2013.01.10 0 0 949

Jojo!-jó az álmodozás...ez lenne a 2. la la puuu...
 Okvetlen tudnotok kell követni...s mag a két csattanó, hogy miért a balsosrsunk...akiket régen tép...nincsak az első Triánon...1000??? aztán folytonos...s maga ami BE TETTŐDZÉS??? - VÉGLEGES MEGSZÜNTETÉSÜNK...AZ NÉLKÜL HOGY MEKKÉRDEZTEK...s itt már SE DUMA SE KAKA...PU!
 Szóval, abba a TÉRBE VISSZA HOZNI A HABSBORGIÁKAT...meg az egész APPARÁTUST...TUSS!!!...abca ultra kitoszás magunkkal, csak ERRŐL SEM ZDANEK UR, SEM NIXXON...NEM TEHET HANEEE...lást az igazi okot, miért nem TUDTAK AZ AMCSIK BELEAVATKOZNI 1956 NEM UTLOLSO SZABADSÁG HARCU CU CU CUCUUU...
 Naca...ELJÁRT AZ IDŐ, ÖRÖKRE VÉGLEG FELLETETEK...??? -vahhon, volt aki értette, kérdem Illéséket..vagg ca SZÁMRA GYÜTT?
  Maga a CZION MOZGALOM...megbukkott Barack Husein Obama vissza választásával...magam kénytelen voltan Barackre szavazni, ami nem hellenti...hogy ha NEM SZÜLETTEM VOLNA AMCSINAK, AKKOR IS AZ LENNÉK...főleg a CONTITUTION...na aki azt...be meg megtarta, szerintem az ŐS MOGER TESÓNK!!!- ha Barac most...önkényeskedik...UGGANÉS ITT VAN A A A...na erre én előbbgondoltam...hogy ...tudod itt van egy ollan, hogy az elnők, KINGESKEDHET...na ezt már mikor bavatták, emlitettem...amit mekk kell értenünk, mert VAGY ESZ TI, VAGY E MI???
 Na, amit a IZRÁEL ÜBERÁLL CIONISTÁK bedobbtak...maga az IZRÁEL FIRST BANDÁK...minden a két pártot totta uralják meg pénzelik...na minden e ladő, EZ A HÁZ??? 
 Még mindig...ill. érintettem...a megoldás... TOTA A CSALÁDOKAT SZÉTROBBANTOTTÁK...na figyeljünk...s bitta mindenki aki olvas tudjátok hogy igazibuuu...miért menesztették Nixont, x Nixonhoz...ha már itt vagyunk, hogy MI VOLT A VÉLEMÉNYE A MAGYAROKRÓL...amit ti...lásd Horthi Vitáz Lobonyai Miklós...azért nem tudod semmit tenni a magyarokért, mert a HABSBORGOKNAK TETT ESKÜDT, AMI A NYEMEC...NA NYEMECÜL IRJA A KÖNYVÉT, ellenben magyarra forditásból kimaradt!!!
 innennn...
 a probléma hogy...ugy kell...hogy? -na itt is levágnak...amit keresnünk kell...na persze a zsidók...de inkbbb...na nevezzük a rémet...dzsu? -s maga a ami a törvény: Dzsungel törvénye...na Romai jognak is mondják, de beszéltem a PÁPÁK KÖZPONTVAL: A MAGYAROK NEM ÉLNEK A JOGAIKKAL...???

Előzmény: repcsepista (948)