repcsepista Creative Commons License 2013.01.09 0 0 946

jojo, jo jojojojojjjj...óh behó, a jabos sütemén...

 Két kigyó: na órihás sárkankigyók párba, mig az egyiket...égiek jönnek le...száttrancsirozzák vala mig a másik...U.S.A.???

 Na ami trörtént...s itt sajnos...ugy kell lerinom ahogy láttam meg TÖRTÉNT???? -igen szét lett trncsirozva CCcRrrrr...A VILÁG TÖRTÉNELEM MIDENIDŐK LEGNAGYOBB OLVASZTÓ VAS??? -na a vas megminden fém...megolvasztva = kigyó!!! -s keccke = Stallin stallin Satalin...linákkal...AKIK KIIRTJÁK A MAGVÁT IS...NA OLLAN PLESZTINOZÁS TÖRTÉNT RÖVID 75 ÉV??? -MINT SOHA ANNYI EMBER MEG NEM GYILKOLTAK...na végeredmennyekbe...minde MAGCSALÁDOT szérvertek...nos MAG -Y -ORSZÁG...de igen, a magyarok az magyar ok...innen COPIZZÁK U.S.A.-t...ami csak egy MOTIVA: A CONTITUTION S MÁSODIK OMMED MAD MENNE: KÖTELES VAGY FEGYVERT TÁROLNI...na pösze menn azóta is...ugganaz a gaz: NOCA A TESTVÉRI MAGYAR OK HUN -HONOS...na te vagy az ORSZÁG S BENNED, EZ JÉZUS = TÖRVÉNY...mig most MI ADUNK NEKTEK ENNI...nincsak mi az oka az egyr rohadtabb...állapotrohos hellzetek le le leee...MINT EGY OLLAN WILÁGCSAJKA RENDSZER...NEM HIVOD TRÖBBET KOMCSI -POKOLHO HO HOOO OLVADT VASKEMENCE BENNE...???- HANEEE...??? HHH...

 na érdekes...monduk ha amcsiba ugganaz...hizz amcsi név allatt...most  átvette a megmara rhdta kigyó a másik cerrepe psss...!

  Isten barma...im gyüvök mint a vücsööö...

 ajajj...fekete vonyat...

 na a magyarokat...magyar ok???- mikor lefegyverzik...UGGANAZOK MINT MOST AMCSIT...vége???