Zámbó Gyuri Creative Commons License 2013.01.08 0 0 9247

Egy illetékes ember megnézte a lakásunkat. A világítást, energiatakarékos hütő, tv, kisebb háztartási dolgokkal meg lehet oldani. Abban igazad van,h akkumlátorból tényleg bika kell. Olyan töltő kell ami automata ki-be kapcsolos. Mikor merül az aksi bekapcsol,mikor kell kikapcsol. Mi itthon már rég átnyomtuk volna,de sajnos a keret nincs meg rá.Új hálozatott huznánk, mondjuk úgy a normál konnektorok mellé. Ha lakásra szeretnéd akkor oda sajnos komoly beinvesztálás kell. A töltő meg addig megy,míg feltölt.

De mondok jobbat. 

Édesapám egy áruházban dolgozik. Egy vásárlóval összeállítottak a nyaralójába egy ilyet,csak kisebbet. 4 energitakarékos izzó,kis tv, mini energiatakarékos hütő, laptop. A lényeg,h ő nem a normál árammal tőlti,hanem napelemest csinált. Igaz drágább,de visszament és megköszönte apumnak,h ilyen jó ötletett adott.A nai napig mükődik neki.  Csak pontosan ki kell számolni mekkora aksi kell. Ami sajna nagy. Ő megengedte magának vett valami nem 20 hozzávalókat. Gondozásmentes aksi ami védelmis stb stb, jó (nem 20 e)invertel ami szintén védelmis stb stb, töltő,kábelek és menni-e kell. Nem nagy fogyasztoknak,csak kicsiknek. És nem lesz próbléma.

Biztonság kedvéért mi is úgy terveztük megmarad a normál is, csak ez lenne a plusz. nekünk olyan 250be lett volna,mert új vezetéket meg stb stb.

 

Ha annál az idős nemtudom milyen mérnőknél müködik,itt miért ne menne. Csak nem szabad gagyi cuccokat venni,mert tuti meghal.

 

 

Ha hazudok más után hazudok. Sajnos még nem volt lehetőségem megnézni élőbe,de hiszek neki. Mivel ajándékot nem viszek olyannak aki átvert.