Ridley4Lev Creative Commons License 2013.01.06 0 0 14773

Kedves Minenki!

 

Amit megosztok szól azoknak akiknek szól én tudom kiknek nem, kik tartanak be bizonyos határokat.

 

Nemrég harmadmagammal voltunk egy Szovjet laktanyában azt nem szeretném megemlíteni melyik, de nincsen messze a fővárostól. Könnyen belehet jutni, mert több cégre van lebontva a terület, a volt legénységi szállások magánkézben vannak, úgy vettük észre belül egész jó állapotban vannak, gondoltuk megpróbáljuk a bejutást, kiderítettük pár ottanitól a tulaj ott lakik az egyik korábbi felujított épületben.

 

Amikor nyílt az ajtó színte első mondatunkra ellenséges volt a tulajdonos, mondta nincsen bizalom sokan visszaéltek a lehetőséggel. Mondta évekkel ezelött színtén "egy kihalt forumról" bementek és a tulaj kérésére, hogy ne tegyék fel könnyen elérhető helyre a fotókat, ennek ellenére a google earth programra feltették, plusz úgy jöttek mentek utána mások is mintha ki-be lehetne járkálni, mondván dehát a fotók fent vannak. Szerencsére félóra beszélgetés után "megkönnyezett" minket és egy telefonszámot adott amin elérhetjük egy esetleges késöbbi napon. Ráadásul teljes blődségeket írtak a képek mellé annak ellenére, hogy a tulajdonos a település lakója volt a "Szovjet" érában és így tudott információt adni, de úgy tűnik ezt sem tartották be.

 

Azért írom ezt le mert úgy tűnik vannak akik úgy gondolják, hogy ha valakivel egyszer találkozunk nem érhet el minket és a net arctalan világában könnyen el lehet bújni, így vághat keresztbe másoknak.

 

Természetesen tudom a nevek alapján ki-kik lehettek, de ezt nem közlöm le, legyen inkább példa mindenkinek, hogy amit csinálunk másoknak "árthat" és rossz fényt vethet a forumnak és ennek a közöségnek.

 

Tartsunk be bizonyos dolgokat.