pitbull11 Creative Commons License 2013.01.06 0 0 41933

Hasonlóan jó véleményem van nekem is az ai ellátásról, mi tavaly voltunk telsej ellátással a Dune-be ami közvetlenül a a Burgas Beach mellett van és az ő éttermét használja, minden más szuper szolgáltatásával együtt.

Reggeli bőséges, rántotta, főt és tükörtojás, virslik, kolbászok, sok felvágott, sajtok, zöldség - gyümölcs, kakaó, tej, zabpelyhez, pirítós és ki tudja mit hagytam ki. Ja és pezsgő!

Ebédre 2 féle leves, 4-5 féle húsétel, pörköltes és sültes, 3-4 köret, rizs, krumpli sokféleképp, zöldségköretek, 5-8 sütemény, puding, gyümölcs.

Vacsira is hasonló, bár hetente 3szor van tematikus nemzeti est, ahol finomabbnál finomabb kajákat készítettek, a sült báránytól a roston hátszínig minden!

Italok, lányok pezsgőztek és helyi alkoholosból koktélok, de finomak voltak és kellő mennyiség esetén ütöttek is :)

A csapoltsör kifejezetten finom volt és jó hideg, én nagy sörivó vagyok, és szeretem a jó sört, féltem, hogy nem lesz iható, de nagyon kellemeset csalódtam :)

Tisztaság is teljesen korrekt volt, a pincérek kedvesek voltak és ha ebédnél is kértem 2-3 pohár sört, mosolyogva hozták ki az asztalhoz!

Hozzáteszem, mi 12 napra mentünk, ebből az első 5 nap chernomorecbe volt, ott saját ellátáson voltunk, és jártuk reggel a kisboltot reggeliért, majd ebéd a parton, egy kis hal és sör, vacsi meg különféle éttermekben, változatos és finom volt az is.

Szerintem az ai jó, és problémamentes, pláne ha gyerekekkel van az ember.

Mikor odaértünk én mondtam a srácoknak (6, 10, 13) hogy inentől nincs kiszolgálás, ha valaki éhes vagy szomjas megtalálja a neki való cuccot és intézzék el. Meg is oldották egész nap  :)