Törölt nick Creative Commons License 2013.01.06 0 0 697

Számomra bármilyen szopás jó, de a legjobb, ha közben puncit nyalhatok. Maga a látvány is isteni, nyalni amúgy is szeretk, hát ha még közben szopnak is...

De sajnos nagyon ritkán van módom 69-ezni, mert Zsuzsinak nem ez a kedvenc szexuális elfoglaltsága. Többnyire az szokott lenni, hogy a punciját nyaldosva hozom meg a kedvét a szexhez. Azonban mikor ez a kedv megjön, azonnal azt akarja, hogy dugjam meg. Ez engem általában kicsit lelomboz, mert minden máshoz több kedvem lenne ilyenkor, mint kotont húzni a farkamra, és simán csak dugni egyet.
Pár napja megint ez volt: nyaltam-nyaltam, majd szólt, hogy most inkább dugjam meg. Azt mondtam, oké, de a farkam nem 100%-osan kemény, csináljon vele valamit, hogy rendesen meg tudjam dugni. Folytattam a nyalást, Ő pedig bevette a szájába a farkamat, hogy dugásra kész keménységűre szopja. Ám innentől kezdve valami csoda folytán már nem dugni akart. Amint úgy folytatódott a puncinyalás, hogy a szájában volt a farkam, azonnal átváltott ribanc-módba: ki sem akarta engedni a szájából, olyan mohón falta. Gondoltam magamban, végre megint eljött az én időm. Boldogan nyálaztam hát tovább a punciját, miközben egyre hangosabban nyögdécselve ette a farkamat. Amikor elérkezett az első orgazmusához, a fenekemet fogva egyre mélyebben és gyorsabban dugatta a száját, közben végig nyöszörgött, és amikor egyszer-kétszer véletlenül kicsúszott a farkam a szájából, azonnal visszatuszkolta a kis torkos dög. Szeretem, amikor ennyire imádja a faszt. Általában nem szokott ennyire lelkes lenni, ha szopásra kerül sor, de most még az ondóm minden cseppjét is lenyelte. Imádtam úgy a szájába élvezni, hogy közben a lucskosra nyalt puncijába túrhattam az arcomat.
Nagyon szeretek 69-ezni, a legjobb dolog a világon. Csak sajnos Zsuzsi ritkán kapható rá.