a3oli Creative Commons License 2013.01.02 0 0 5679

Boldog, békés, egymást segítő, sikeres Újesztendőt kívánok minden Fófórumozónak!

 

Eőször is gratulálok a kpfenyő megépített gépjéhez. Ez az amiről beszélünk és beszélnünk kell. Ahogy írta mennyi kísérletezés eredményeként alakult ki, amit aki nem próbál meg nem is sejti, csak azt gondolhatja "mi van ebbe különleges???"

Pedig az, mert két egyforma elképzelés nincs, mindenki saját ötletével bírkózik mindaddig, míg az eredmény meg nem születik. Ezeket csak azért írom, mert én is végigjártam a vizes papírtégla gyártás minden szintjét, míg kialakult a végleges állapot, ami már tökéletesnek mondható. Nagyon sok levelet kapok és időmtől függöen megválaszolok, de sokan visszaélnek a segítő szándékkal.

Volt olyan érdeklődő, aki meg akarta venni a gépemet, de mikor megmondtam, hogy az anyag mibe kerül elhülve azt mondta, "ezt én kihozom tizedéből". Igen, úgy már könnyű, ha mások szellemi és fizikai képességéből koppintva csinálunk másolatot, hulladék anyagokból, nem kell kísérletezni.

Ennek ellenére továbbra is segítő készséggel állok azok rendelkezésére, akik nem üzleti alapon akarnak vele foglalkozni, mert nekem sem üzlet, csak egy hasznos tevékenység.

Előzmény: kpfenyo (5672)