zöldtengerszem Creative Commons License 2012.12.28 0 0 32422

Szerbusztok Lányok !

 

Akartam jönni még Karácsony előtt boldog Karácsonyt kívánni nektek is , de sajnos nem volt időm rá , ezért most kívánok nektek vidám Szilvesztert , és Boldog Új évet !

Sajnos babát azóta sem varrtam .., hát erre mit kapok ajándéknak a lányaimtól Karácsonyra ? Tilda babaangyal varrókészletet , na nem tudom hogy én fel-e merem használni azokat a drága anyagokat ,. de talán majd egyszer .., előbb kipróbálom olcsóbb anyagból , aztán tán megvarrom majd  , talán jövő Karácsonyig , mert mégis mit szólnak ha megvették és én nem varrom meg ? Én nem vagyok még olyan profi ebben , de szép h feltételezték rólam h mégis :-))) . Az az igazság , h a legutóbbi vásárban a Pecsában vettem egy Tilda babavarrós könyvet , féláron , lehet h abból gondolták h ez jó ajándék nekem... , de mondom kicsit úgy érzem magam , mintha ötvös lennék , és egyszercsak elémraknának aranyakat, brilleket , hogy most akkor készítsek ékszereket ebből ... Hááát ! :-))))...

 

Szóval BUÉK mindenkinek , szeretettel gondolok rátok , majd igyekszem varrni babát is a jövő évben , hogy legyen mit mutatnom nektek  ... :-)))