repcsepista Creative Commons License 2012.12.27 0 0 940

o o o ooo...jojojojojojjjj...jojo?
 Ne fogjon senki...na ha nem tudsz hegedülni...ülj a seggeden...csendben várj  s légy...nyugott...de azért hegged a sebed?
 Aki én vagyok, egy örök vérzősziv de vér, megszárada  a sebbeim vérzik, hegged s annál erősebb...keménebb...sőt kőszivü?
 A CZIME ZUMMM...KUTYA SZÁJÁBA COLUMBU TOLLÁSA S KUTYA A SARKAN KIGYÓ SZÁJÁJÁJÁJÁJJJJ...
 Ha van időtök, nézzetek be a legujabb látomásom: a mi is ufok vagyunk! -nem én nitottam, ugganis amit én nitottam volna, mind letörölték...s főleg igg karácsonra vagy husvét...ennek ellenére a Jó Isten magyar ok vagyunk Istenünk áldja meg a Gépházat...mindenkit... benne,mert ők is részt vesznek, ezen mulatságokba?
 Na, még hagyjuk, mert ez a INDEX keccmennyezéss...ami ha csak zsidók irhatnak, ami nagyin ugy néz ki...rögtön kihangsullozom, a Jó Isten a Magyarok Istene előtt, aki cselekszi a Jó Atyánk akarata... na teljesen mindegy hogy zsidó vagy czigán miczigán...vagy gyönyürü szép  agyu száll magyar ombre, ha nem cselkeszi akarva akaratlan a mi Atyánk akaratát, na az nem számit...örökre elmulik...mint szó van rólla,hogy MÉRLEGRE LETT RAKVA A JÓ CSELKEDETEK...de csak az van, most mi a méreg?
 Talán az hogy féljétek az Istent...az bevágta a budiajtót...riglistü?-amitől én félek, hogy NEHODMÁ...még valaki kitalálhatja...na akik EZT A FÉREG BE VONATOT RÁNK HUZTA...AZ TUDJA...NA NEM MIND PUSZIK VAGYUNK,  HÁNY CSIKLOD VAN??? -itt...nő kin, nő vin? -mikor az izomzatod elkecked kinozni, egy idő után élvezetté vált?  -na pörsze, most A NÜVEKEDÉSHEZ MÉRTEN ADSZ A FÉRGEKNEK, S NINCSAK, AMIRA RÁ SZOKATOD ŐKET...megfityeltem hogy az egerek...egyszerüen megszelidülnek annyira imádják a züld rizsát...ezek szerint csak biológia gépek???-de csak az egerek...?
 innen...
 örömmel traccsognék...na csak a a a..LEGYEN AKÁR HIVATOTT VAGY TILTOTT...ha nem lépsz rá a kigyó farkára...akko sziszeghecc...de monduk...most torkon kaptad...frakkinca ccc...farkinba csapdoooo...na ki az, aki NE NE NEEE...inka had egyen mekk...