AUTOPETI Creative Commons License 2012.12.25 0 0 76607

Értékelek hát én is:

Magyar sor legszebbjei:

1-Zuk A03- bár nem látom őt a szavazataitok között túl gyakran, de véleményem szerint élethűre és szépre sikeredett (a minőségi hibák a gyártás számlájára írhatók, a hibátlan példányt veszem mércének). Szép felnik, ponyva és lámpák.

 

2-Tarpan 237- egy újabb haszongépjármű, nem csoda, rajtuk sokat dob a nagyméretű, tagolt kaszni. A Tarpanra nem tudok panaszkodni, csak azért teszem a Zuk mögé mert hozzá nem fűznek élmények.

 

3-Trabant P50- nem nagyon tudtam már mit iderakni a bronzérmes helyre, a Trabin szép lett a kétszínű fényezés és a kerekek is.

 

Magyar sor legrosszabbjai: Itt leszögezném, hogy az idei felhozatal nem kényszerített engem az újságárusok gyakori látogatására. Összesen talán 7 modellt tartottam idén érdemesnek arra, hogy a gyűjteménybe kerüljenek, néhány továbbit inkább más sorozatból (országból) vettem meg ahol minőségesebben jelentek meg.

Nem írok sorrendet, a nem szocialista gépek eleve kiestek az érdeklődési körömből (nem lehet mindent megvenni), a maradékból csalódtam a Trabi Combiban, a Volga 3102-ben, a Gaz 14-ben és a Lada 2104-ben. Az Aleko pedig rossz színben jelent meg nálunk. 

 

Román sor legjobbjai:

1-Aro 10

2-Oltcit

3-Aro 243

 

Ezek mindegyike már csak a megjelenésük miatt is értékes modell, az Aro 10 lett a legszebb szerintem köszönhetően ismét a tagolt, pótkerékkel kiegészített kaszninak és az élethű lámpáknak.

 

Ukrán-orosz sor legjobbjai:

1-Izs 27156

 

A többi közül inkább a spec. soros modelleket említeném.

 

 

Előzmény: EVO X (76570)