zezoka3b Creative Commons License 2012.12.16 0 0 6640

Beszereltem tegnap egy Dension Gateway Lite-ot:

 

  

 

Nem volt vészes, felfűtött autóval, garázsban, kicsit hajszárítózva,  nehogy baj legyen a pattintókkal szétkaptam, rádugtam, kipróbáltam, lyukat fúrtam, beépítettem, összerkatam.

 

Csak egy volt a bibi: a balközép légbefúvót nem akartam, h lógjon, ezért lehúztam róla a P gomb csatiját, és félreraktam. Emiatt, mikor gyújtásra raktam kipróbálni (illetve csak egyet nyomtam rá fék nélkül a Startra, h a rádió bekapcsolható legyen, de kikapcsoláshoz a gyújtáson is keresztül kell nyomni), akkor beírta magát hibakódnak. Nagy, piros háromszög virított, kijelzőn egy egy autó felkiáltójellel... 

Sebaj, mondom van OBD csatim, kitörlöm azt kész. Összerakás után majd törlöm, ha nem tűnik el a csatit rádugva. Összeraktam, elindítom (rendesen, fékkel), nem tűnt el. Akkor OBD. Naja, csak a Torque nem talált hibakódot, azt mondta nincs tárolt. Kicsit besz@rtam, felhívtam a Kiskőrös szervízt, h tudnának-e fogadni egy gyors hibatörlésre, habár közel volt dél. Elmeséltem, azt mondta szedjem le az aksisarut, és törlődik. Leszedtem, törlődött, úgyhogy minden happy! :)