Vgyuri Creative Commons License 2012.11.30 0 0 122433

Van más átverési lehetőség, ami a kezdőket inkább veszélyezteti a letöltési webhelyen, amikor egy .torrent fájlt akarsz letölteni, de valamilyen .exe jön helyette.

 

Ez a torrent-hely tényleg egy exe-fájlt küld, és azt még a NOD32 is átengedi. De az EXE fájl tulajdonképpen egy loader, az nyúlna a gyanús címhez, és azt nem engedi a NOD32, Nyilván szerzői jogi aggályok vannak, az ESET-et valamilyen bíróság, vagy a saját döntése kötelezi a legismertebb torrent-szerverek blokkolására.

 

Na mindegy, jó lesz az itt adott link is, meg végső esetben  (estére) tudok én igazi gyári lemezt is szerezni, csak reggel azt hittem, ez a letöltés lesz a gyorsabb.

 

Viszont nagyon érdekes, hogy a régi notebookomon megtaláltam a telepítőlemez egész tartalmát, pendrájvon XP alatt át is vittem a FAT32 lemezre, és el akartam indítani a Setupot. Onnantól jött a sötétség, se előre se hátra, csak resettel tudtam szabadulni. Ugyanezt a tartalmat XP alatt elindítva rögtön reagált, hogy XP alatt nem tud semmit csináni, állítsak elő DOS rendszert.

 

Apropó, bár nem életszerű, de a Win98 telepítőjét XP alatt futtatva miért nem tudok Win98-at telepíteni a második, FAT32-es winyóra?

Előzmény: Törölt nick (122430)