szegedi_lány Creative Commons License 2012.11.27 0 0 57005

Sziasztok!

 

Meg tudom erősíteni Ginát, tőlem is kért Naszódy háziorvosi beutalót ahhoz,hogy laborvizsgálatra tudjon beutalót adni. Viszont az első magánrendeléséhez nem kellett endokrinológus beutalót vinnem. Vittem a korábbi leleteim, a friss hormonsort és terheléses vizsgálatot, és ez alapján írt fel gyógyszert. A terhelésre és hormonvizsgálatra nőgyógyász is be tud utalni, szerintem anélkül nem nagyon érdemes endokrinológushoz menni, de ha nincs más aki beutal,akkor ő is el tud küldeni.

 

Hormonvizsgálatnál, ha nincs magadtól menstruációd, tetszőleges napon leveszik a vért, én is így jártam. Viszont Naszódy azt mondta, amíg nem rendeződik az IR,addig ő nem is nézi a hormonokat, mert ok-okozati összefüggés van a két dolog között, és ha az IR javul, de a mentruáció még mindig nem jelentkezik,akkor keresi a mögöttes egyéb okokat.

 

Gina, ma voltam 2 pontos vizsgálaton, végül a mediteamet választottam, holnapra lesz eredmény. Emailen elküldik, nagyon kíváncsi vagyok. Jó lenne motivációnak a téli hónapkra (sport, diéta stb), ha elindultam volna a javulás irányába.

Előzmény: b.gina (57004)