miramar09 Creative Commons License 2012.11.27 0 0 41815

Szia!

 

Mi nyáron a Trakiában voltunk. Azt konkrétan nem tudom megmondani, hogy tényleg van-e ilyen szoba, de megnéztem a képeinket és ha keresel te is a hotelról, akkor én úgy láttam, hogy a bejárat fölött vannak olyan kis szobák, ahol csak egy rács van a teraszajtó előtt vagyis úgy gondolnám, hogy azok a balkon nélküli szobák.

 

Ital, ami az AI-ban benne van: Cola, sör, Fanta, víz. A koktélok, Nestea meg hasonlók a fizetősek. Kaja nekünk nagyon rendben volt. Van választék salátákból, húsokból, köretekből. Nekünk ez volt az első AI nyaralásunk, biztos van jobb, de a mi igényeinknek megfelelt, minden nap dugig ettük magunkat. Jövőre is nézegetem ezt a hotelt.

 

És akkor én is kérdeznék azoktól, akik foglaltak már vagy egyénileg szoktak utazni. Kalkuláltam a Neckinél még tegnap, mondjuk nem tudom valós ár volt-e, mert ma már 4M-ós nagyságrendeket ír ki, de a tegnapi még lehet valós volt, szóval a 192e 2 felnőtt + 1 gyerek 10 éj-re AI reális-e. Eddig mi csak csomagban mentünk, a saját határainkba még olcsó repjeggyel ez belefér, de nem tudom, ez jó ár-e? Köszi

Előzmény: Ivett91 (41814)