Szlejer_ Creative Commons License 2012.11.21 0 0 42117

"Az ország legnagyobb vadászfóruma az "enyém"

 

Na akkor ennyit arról, melyikünk az elfogulatlanabb a témában. Ügyes öngól volt!

 

"Juteszembe, vadászok vagy sportlövők követnek el több fegyveres bűncselekményt?"

 

Egyértelműen a vadászok követnek el több szabálysértést és fegyveres bűncselekményt, ez két csoport méretét és tevékenységét tekintve eleve borítékolható. Öngól kettő... Legnagyobb arányú vadlopást, fatolvajlást nyilán nem azok végzik Magyarországon, akik ehhez teljes feldolgozó háttérrel rendelkeznek, és akik ezt a legkönnyebben megtehetik büntetlenül - hiszen az ilyen viselkedés köztudottan távol áll a magyar embertől! :-)))

 

"Én a helyedben óvatosabban nyilatkoznék olyan dolgokban, amit nem tudok bizonyítani, mert könnyen megütheted a bokád rágalmazásért."

 

Mondták már, hogy csak a gyenge, tehetetlen ember fenyegetőzik?

 

"Aki más emberek halálán röhög, az egy sekélyes lelkű nyomorék. Nagyon szomorú, hogy egy ilyen ember fegyvertartási engedélyt kaphat,"

 

Ajánlhatok esetleg egy általános iskolás ábécés / nyelvtankönyvet? Rajtad röhögök, aki tetves cigánybűnözőzik, elvágott gigájú vadászokkal, zokogó özvegyekkel, tábla csokiért feltört autókkal, és egyéb, a leggagyibb bulvárszemétbe tartozó, hatásvadász eszközökkel próbálja védeni a védhetetlen, azt amire nincs mentség - a puskájával fenyegetőző ződruhás parasztot. Mindezt egy offród topikban... Nem lehet, hogy valaki más itt a sekélyes lelkű, szövegértéssel küszködő, súlycsoportján felül vergődő satöbbi? :-)

Előzmény: Boar... (42115)