Boar... Creative Commons License 2012.11.21 0 0 42115

 

Minden amit írtam a vadászokról, hellyel-közzel a hétköznapok realitása (hülyék a fegyverekhez, fát-vadat lopnak,

Attól, hogy ismételgetsz egy ordas nagy hazugságot, még nem lesz igaz.

Az ország legnagyobb vadászfóruma az "enyém", több vadászt ismerek mint ahányról valaha is hallottál. Akad köztük, aki hülye a fegyverforgatáshoz de nem ez a jellemező, ez csak a csököttagyú sportlövők dumája(Juteszembe, vadászok vagy sportlövők követnek el több fegyveres bűncselekményt? Hogy is van ez? Sopron, Pécs...csak a közelmúltban)

Vadlopás? Biztos van olyan. Ha aranyat bányásznának, azt vinnék haza. Mindenestre van erre egy külön iparág és azt nem vadászok üzemeltetik. Falopás? Na az egyáltalán nem a vadászok műfaja, se kicsiben, se nagyban, ez nagyon hülye duma volt. Esetleg azokra az ezres nagyságrendű bűnesetekre valami bizonyítékot, forrást benyomhatnál mert addig csak hatásvadász lózung, szemben az általam sorolt, az elmúlt év során történt konkrét esetekkel.

 

Lopás az folyik, nagyüzemi szinten , és ehhez az erdészetek is asszisztálnak.

Én a helyedben óvatosabban nyilatkoznék olyan dolgokban, amit nem tudok bizonyítani, mert könnyen megütheted a bokád rágalmazásért.

 

Bocs, de a könnyes szemű özvegyeknél felröhögtem - lásd vadászok, akik a magasan legtöbb özvegyet, agyonlőtt és megnyomorított embert "gyártják" a fegyvertartók közül.

 

Aki más emberek halálán röhög, az egy sekélyes lelkű nyomorék. Nagyon szomorú, hogy egy ilyen ember fegyvertartási engedélyt kaphat, de érdemes lenne felülbírálni a dolgot.

történnek vadászbalesetek, a vadászat veszélyes üzem. azonban ezek jelentős részét külföldi bérvadászok követik el, ezt kár a magyar vadásztársadalom nyakába varrni. A többi pedig baleset-nem pedig szándékos bűncselekmény, mint a sportlövőknél ahol sokkal több a "csak a fegyverért vizsgázom le" hobbirambó.

Előzmény: Szlejer_ (42113)