Ivwi Creative Commons License 2012.11.18 0 0 42056

Ha jól magunkba nézünk akkor tulajdonképpen nekünk sincs szükségünk kőkemény, de még kicsit módosított terepjáróra se.

Nincs is hol használni őket. Ahová el akarunk jutni oda 90%-ban vezet aszfalt út is, a maradék földúton meg elmegy egy átlagos autó is. Sőt az a kihívás ha azaal megyünk. Épp ezér egy Duster még sok is a feladatra. Járhatatlan utak meg kishazánkban nincsenek. Ha hetek óta esik, és alaposan felázott, akkor nem kell nekiindulni.

De mi hobbitelekjárósok vagyunk, és próbálunk uttalan utakon közlekedni, persze amennyire a mindenféle idevágó szabályozások engedik. (lásd Spapda idevonatkozó anyagát).

Alig vannak utak amiket használhatunk, és sötétedéskor előkerülnek a simabőrűek a villámló botjaikkal, és szikrázó szemmel érdeklődnek, hogy mégis mi a  ..... keresünk itt, mert ők vadásznának. Mindezt fényes dologidőben 17-óra felé.

Szóval ennek a néhány elmeroggyantnak nem fognak kemény telekjárót fejleszteni, bár fejlesztésre nincs szükség, csak monnyuk a Defit gyártásban tartani. Ráadásul sokan közűlünk nem tudnámk finanszírozni egy új autót.

Nem beszélve az állandóan szigorodó előirásokról, és környezetvédelmi megfelelősségekrő.

Tiszta szerencse, hogy azért majd' az utolsó csavarig lehet kapni mindent hozzá, és rengeteg kiegészítőt is, szóval az iparág azért melettünk van:))

 

Reklám: Még van 2 pár waffle (30X150cm)