vándorlós Creative Commons License 2012.11.16 0 1 860

A lélekvándorlásnak semmi köze az újraszületéshez, kedves Dzsimmi! Nem véletlenül két különböző szóról van szó.

 

Az újraszületést nem szabad összekeverni az újjászületéssel sem, mint ahogy nem szabad összekeverni a lélekvándorlással sem.

Ezt nem csak igazolja Jézus tanítása, hanem életével –és cselekedeteivel bizonyítja is. Azt pedig hogy a „Ha ugyanis a te vallásodban egyiknek sincs sok értelme,” ki mondta neked?

Nem kell mindent elhinni, csak azt kell elhinni, ami Jézus tanításából a józan eszünk használata segítségével következik. Jézus pedig szó szerint beszélt a reinkarnációról, míg a lélekvándorlásról nem, bárki bármit is mond, csak el kell olvasni az Evangéliumokat.

 

Jó, én megértem, hogy aki tagadja Jézus Istenségét, annak könnyű az Ő szavait nem komolyan venni. De ez valójában nem más, mint menekülés.

 

Nem tudom, hogy mennyire ismered Jézus tanítását, és hogy abból mennyit értesz meg. Abból amit leírtál nekem úgy tűnik, hogy szinte semmit, mert hiányzik az ehhez való nyitottságod.

De én ezt eltudom fogadni, sőt meg is értem. Viszont hiszek abban, hogy aki nem jutott még el odáig, hogy Jézussal komolyan szóba álljon, annak az Isten biztosítani fog egy új és másik lehetőséget, hogy a sorozatos kudarcai vagy  megtapasztalásai által észhez térjen. Egészen addig, amíg ennek a lehetőségét véglegesen el nem játszza erre a világkorszakra vonatkozóan.

 

Jézus tanításai pedig teljesek, minden benne van az Evangéliumokban. Azok nem hamisak, hanem igazak, és nemhogy nem erre, hanem csak erre lehet hivatkozni.

 

Előzmény: Törölt nick (855)