cmlHunter Creative Commons License 2012.11.16 0 0 48850

Azt kéne megtudni, hogy a vezérlés szünik meg vagy a tápellátás... de szerintem itt egy lehetséges hiba, lehetséges hogy a hőkioldód szarakodik a nagy terhelésnél főleg a hátsó ablak fűtés nem tudom, hogy ezen megy e keresztül...

 

Nem tudom hogy kell idézni de mijoka 36405 -ös hozzászólása hátha segít neked:

 

 

Szükséges szerszámok: T20 és T27 torx csavarhúzó , kb. 6-os csillag csavarhúzó, pillanat-forrasztó, forrasztó ón, (esetleg még egy kisebb tükör is jól jöhet)
1. Jobboldali ülést ütközésig hátratolni 
2. Jobboldali az alsó kárpitot (a lábtartó fölött) leszerelni: torx 27 csavarhúzóval lazán kicsavarni a 3db műanyag csavart, kihúzni a pattenteket, levenni a kárpit-lemezt. Alulról látszani fog a fűtőmotor műanyag burkolatának három, 120 fokban elhelyezett csavarja. 
3. A T20-al kivenni a három csavart, majd a csillag-csavarhúzóval kivenni a motort tartó 2db csavart is. 
4. Lekötni a motorra menő két vezetéket (megjegyezni hol voltak). A fűtőmotor (helye) mellett balra látszik egy csatlakozó, ami egy négyzet alakú műanyag lapra csatlakozik, s melye egyetlen csavar rögzít. Ezen van (belül) a fűtőmotor előtét-ellenállása. 
5. Csatlakozót lehúzni, kivenni csillag-csavarhúzóval a csavart, és kivenni az ellenállásokat tartó lapot. Az egyik spirál ellenállás közepében van elhelyezve a hőkioldó, ami egy elektronikai alkatrészre (dióda, vagy kondenzátor) hasonlít. Ezt kell cserélni, (vagy rövidre zárni egy vezeték beforrasztásával).
6. Mindent ugyanígy visszaszerelni.

 

üdv

Előzmény: komppeter1 (48846)