allez zserzseli! Creative Commons License 2012.11.11 0 0 44291

Tegnap Hutch-al indultunk járőrözni a hegyekbe. Kicsit krúzjingoltunk az elején pár másik patrollal, aztán őket rádión hívták valami közekedési dugóhoz, így hamar eltűntek. Rólunk tudja a főnökség, hogy rátartással, nyugiban, óvatosan dolgozunk, a nagy halak befogásához idő kell. Tegnap is négszer ugrottunk be a Key Kesch dinerbe, egész jó ott a kahula burger. Mondjuk buci nem volt hozzá, pedig bőszen hirdeti a menjü, de Aerno waiter bedobta a sajátját, thanks for that.

Elsőre még full üres volt a Key Keschs, csak a sárga egyenruhás hostessek bíbelődtek, a gengszerek elaludhattak. Patroloztunk tovább, semmi érdekes, száguldott a piros devil, pörögtek a csapágyak. Közben elmeséltem Hutch-nak a legutóbbi new yorki birdland-i jazz élményeimet, ő meg a múltkori movie élményét osztotta meg. Aztán nekem támadt egy kis enerdzsetic gondom, hiába ugrottunk be megint a diner-be. Egész sokáig kitarott, akkor igen szótlan voltam, pedig Hutch mondogatta, hogy kapjunk el egy-két rég körözött gengsztert. Kettőt láttunk is szembe a Maetra House közelében, de be lehettek drogozva nagyon, mert holtsápadt volt mindkettő, mondtam is Hutch-nak hagyjuk szegény párákat futni. Felfele utolértünk egy másik patrolt, kifogyhattak a benyából, mert alig alig döcögtek, pedig mi is takarékon mentünk, de szerencsére a dinernél épp volt egy kút.

Lent Parady Eagle Castle-nél két régi informátorunk várt, Schpaero aka "Back and Forth Red" és Witch71. Mondták, hogy pár percre van az Oly klán két tagja, maga a Godfather és hű társa Tschikea aka "The Spartan Hero". Nagyon nem erőlködtünk, hogy elcsípjük őket, a klán veszélyes, elér a kezük mindenhova, aztán a végén még állásunk sem lesz. 

Negyedszerre a Key Kesch-en épp besötétedett, a hostessek leültettek volna egy kellemes boxba, de mondtuk, hogy csak egy drink és indultunk. Felnyomtuk a reflektorokat és lekrúzoltunk speed limiten belül.

Aztán még betértünk a Máatra House-ba, rendeltünk egy Gnocchi á la Slovak-ot, tisztára Little Italy ott mindig a hangulat, a waiterek és waitressek kedvesek, a food kiváló, szeretik a vendégeket.

Jó kis nap volt, pár dealert befogtunk, a klán felgönyölítésén meg még dolgozunk.