Kopi Zoli Creative Commons License 2012.11.11 0 0 44286

Dupla Élmény = Dupla Szívás ????

 

Ahogy szoktam kíméletesen készültem fel ügye a P85-tel, amit kímélőre vettem természetesen nehogy túlterheljem magam. Az első felfutás a Kékesre még jól ment, próbáltam azzal stoppolni a sort hogy én mentem elől, a saját ideális pulzusomon. Persze benne volt a pakliban hogy 19-re nem biztos hogy egyből két lapot kell húzni, de ügye a verseny szellem. Lefelé persze tartani Csabiék tempóját nem egyszerű, Parádról felfelé el is léptek rendesen, a Sárga négyzet igazi chalange volt, a Cél/Rajt felé még jó tempóban nyargaltunk. Aztán a harmadik Kékes meghozta a kalapácsost, szerencsére nem tökölt és egyből mindkettőnket fejbe sont, de alaposan. Az egyszerre hányingerem van éhes vagyok, szédülök és össze csinálom magam érzés mellé a pont felé jött még a kegyetlen fázás is. Itt Gabi megersztett egy gyenge "ha Te ki akarsz szállni én nem ellenkezem" próbálkozást, de addigra én fejben már helyre billentem csak az izmaimból hiányzott a kraft. Pepe életmentő széldzsekiében indultunk le, döcögősen a verseny társak továbbra is más ligában voltak, aztán hátulról jött egy tompa puff, Gabi a földön, térde elég szarul nézett ki. egy kis idő után a séta ment, aztán a lassú kocogás is, az aszfalton működöképes lett, futottunk. Ekkora energetikailag már teljesen helyre jöttünk, de küzdeni már csak a célba érkezésért volt értelme és előtérbe került a még komolyabb sérülés összeszedésének elkerülése is. Aztán sötétben már a futható de köves részeket is inkább sétáltuk, maradt a gyaloglás-futás kombó. Azért célbaérni megváltás volt.

Az első kör 3:40-es ideje után egy 5:50-es második kör azért elég rémisztő volt, de megérte így is befejezni.

Szerintem a rendezés profi volt, jövőre ha jól tudom szeptemberben lesz az esemény, nekem egyedül az eredméyn hírdetés nem jött be, nem is tudtuk megvárni, de így is hulla fáradtan értem haza.

Most úgy érzem hogy a lábaim helyén két beton tuskó van, a jobb csípőmre nem is merek ránézni mert már attól is fáj, a ball vádlim meg folyamatosan úgy feszül, hogy az achillesem is fáj tőle, szóval a jövő évi versenynaptáramba gyorsan beleírtam a 2013-as Dupla Élményt!

 

Gratulálok minden teljesítőnek, végül is hány páros teljesített?