zlota Creative Commons License 2012.11.08 0 0 66504

Igen, te pont 180 fokban máshogyan gondolkodsz mint egy nem autóbolond!

 

Én meg pont máshogyan gondolom, és nem csak én.

Pl. nem 1 újságíró erősen kérdőjelezte meg, hogy miért kellett pont a swift nevet adni az új modelnek. Igazából az összes általad leírtra simán lehet válaszolni - vitázni stb.Nagyon nem is akarok, mert minek...

 

Én biztos nem így csináltam volna, mert lejáratott név volt a Swift és valljuk be még ma is az. Nem képviselt olyan minőséget mint az új-új.

Aki szerette a régi régi swiftet az megvette volna az újat 667es néven is, csak Suzuki jel legyen rajta.

Biztos vagyok benne, hogy nem Swift név hanem a Suzuki név számított és számít is.Erre a bizonyíték az, hogy itt is többen írták kellene egy kombi- gondolom nem feltétlen Swift néven...

Azt a bizonyos új-új Swiftet meg még én is van, hogy észre sem veszem - a tömeg új swift között.Sajnálom ez az én véleményem, meg a sok-sok másik embernek akinek fel kellett hívnom a figyelmét, hogy az új-új swift ám!Egy 99%ban másik autó mint amiben ülsz.

 

Azt viszont tagadni sem lehet, hogy mégis van valami amit nagyon elrontottak, mert ez az új swiftek is messze jobb autók mint amit a sokan gondolnak.Mégis azt látom és hallom, hogy milyen sz@rban van a Suzuki.

 

A lényeg: Ezt már nem tudjuk meg, hogy valóban jó döntések voltak-e ezek.Nekem az a véleményem, hogy nem!

Előzmény: kkn (66498)