kkn Creative Commons License 2012.11.08 0 0 66498

Az indiaiaknak kellett a saját név, így könnyebben be lehetett vezetni a köztudatba a márkát. Eleve a hivatalos nevében benne sem szerepelt a Suzuki először. Mivel a többség úgysem értett olyasmihez, hogy licensz, meg hasonlók, így az nekik hazai, indiai autó volt. Nem baromság, csak nem érted azt a kultúrát. Azóta sem váltak meg a névtől, mert az így sikeres ott.

 

Ezek szerint jó sok barom ember van, akiknek bizalmat jelentett Swift név, és megvették az autót. Aki nem volt Suzukis, annak mindegy volot, mi a neve, de a Suzuki vásárlóinak jó része vissaztérúő vásárló. Eleve, ők azért vettek Suzukit, mert meg voltak vele elégedve. Aki csalódott a Swiftben, azt más név sem vonzott volna vissza, Suzuki, Suzuki.

 

Érdekes módon a VW nagyon sikeres tud lenni a szinte ugyanúgy hagyott modellekkel. Bevált formákon sokszor nem változtatnak.A páros sorozataik között a Golf harmadik variánsa változott kettő között a legnagyobbat, a III-IV. Az I-II nagyon hasonlít. AZ V-VI megint, ráadásul a következő páros kezdője, a VII is olyan, mintha amazokból lenne, pedig vadontúj padlólemeze van.

 

A Swiftet sokan fiatalosnak, újnak nézték, így próbálták továbbvinni. Én mondjuk autóbolomnd vagyok, így eléggé különbözik számomra a legújabb, meg az előző Swift, már a korábbi facelift is számomra elég különbséget jelentett. dehát ezt embere válogatja.

Előzmény: zlota (66497)