kesss74 Creative Commons License 2012.11.07 0 0 1297

Kb. tíz éve kezdődött nálam a masszázs iránti szeretet amikor is egy nyaralás alkalmával  a hotelben kaptam egy szakszerű svéd masszázst. Ettől a pillanattól nem volt visszaút, két három hetente havonta mikor hogy eljártam masszázsra. Nagyon sokszor ráfutottam olyan masszára ami a lehúzásról szólt és olyanra is ami jól indult az első egy két alkalom nagyon jó volt utána meg ellaposodott.
Azt tudni kell semmi jónak nem vagyok az elrontója. Nálam a masszázs szent dolognak számit, ugyanakkor ha úgy alakul fűszerezzük meg erotikával bizonyos határokon belül. Nekem a masszázs az masszázs és nem fasz ráncigálás, mert sajnos egyre többször erről van már szó egy kis maszatolás aztán gyerünk térjünk a lényegre.
Pár hónappal ezelőtt rátaláltam Katira.(Kitalált név nem így hívják a hölgyet)
Akkoriban egy stúdióban dolgozott. A képen szimpatikus volt az arca felhívtam. Első csöngésre felvette a telefont. Megbeszéltük az időpontot és már robogtam is hozzá. Két órás teljes test masszázsra mentem. Odaérkezésem után gyors bemutatkozás, egy kis beszélgetés, kávé majd irány a fürdőszoba.
A masszázs profi minden porcikát érintő igazi masszázs és gyúrás, közben hol beszélgettünk hol csak csendben feküdtem. A masszázs alatt végig be voltam takarva lepedővel és csak a masszírozandó felület volt szabadon.Fordulás után hasonlóképpen letakarva folyt a masszázs. közel másfél órai masszázs után Kati megszólalt:
- Átgyúrtalak, most jön a lazítás, és a pihenés.
Itt megfordult az agyamban, miért kell elrontani ezt a gyönyörű masszázs élményt. Ami ezután következett az valami csoda volt. Ugyanazokat a területeket ugyanabban a sorrendben ahogy a masszázs alatt gyúrt most lazított és simogatott. Olyan volt ez mint egy kisebb csoda. Szinte lebegtem a masszázs pad felett 10 cm-el. A simító mozdulatok hatása természetesen nem maradt el a testem rögtön visszajelzett. Óvatos mozdulatokkal érintett hosszan és lassan majd gyorsan váltakozó ütemben. A vége  szinte kivégzés erejű volt.
Ami csodálatos ebben a dologban hogy azóta kéthetente járok hozzá. A testem lelkem rendben van. Az ÉLMÉNY PEDIG NEM VÁLTOZIK MINDIG MÁS EGY KICSIT DE UGYANAKKOR A SZÍNVONAL MINDIG UGYANAZ MINT AZ ELSŐ ALKALOMMAL.