Vahurka1 Creative Commons License 2012.11.05 0 0 41695

Szia!

 

Megerősíteném Gyurmóka NBS-ről írt véleményét.

Mi idén odamentünk egy 4 éves tündérkével és nagyon jól éreztük magunkat ott, bőven megvan a 3*-os kínálat és itthon kb. a Ramada, Saliris Resort kínálatát is meghaladja (igaz nem a magyar ízlésnek kevésbé fűszeresen főznek). A szállodánál lévő tengerpart teljesen homokos.

Tavaly a Hotel Zefírben voltunk az ellátás elfogadható volt, a szálloda elhelyezkedése viszont nagyon jó volt 1 km délre Neszebár, 1 km-re északra a Napospart központja volt. A szállodánál lévő tengerpart köves-homokos.

 

Időjárás:

1. Tavaly mi jún.25-júl.2 között voltunk kint és sajnos kifogtuk a borongós időt( max 21 fok, de a tenger csak 16 fokos volt), mindössze egy napon tudtunk a tengerbe menni pancsolni. Így viszont sokat tudtunk sétálgatni és felfedezni Neszebárt...

2. Idén jún 28- júl.5 között mentünk ki és minden nap kiváló strandidőt fogtunk ki.

 

Az az, az időjárást nem lehet előre tudni.

 

Foglalás:

Javaslom, ha van lehetőségetek, akkor várjátok meg, amíg meghírdetik az elő- és főszezoni időszakot. Amikor ezt már tudjátok, akkor úgy foglaljatok, hogy az előszezon utolsó napján érkezzetek meg a szállodába és használjátok ki az előfoglalási kedvezményeket (5=7 éjszaka vagy 10=14 éjszaka, 15-20% előfoglalási kedvezményt)

 

Utazás:

 

A repülő jegyek azonnali lefoglalás ilyenkor még eléggé gazdaságtalan, általában február-március időszakban kezdik el először lejjebb vinni az árakat.

Mi eddig mindkét alkalommal autóval mentünk ki - igaz a drága jegyárak miatt Oroszországba is kiautózunk inkább, de remélem a wizz air oda kedvezményesebb árakon repül jövőre.

 

Remélem tudtam segíteni egy kicsikét. A nevem alatt több hozzászólás is írtam mindkét hotelről és utazásról is.

 

Üdv, Vahurka

 

 

Előzmény: matusera (41691)