mantilla Creative Commons License 2012.11.05 0 0 48763

T BallyS barátom.... (szólíthatlak így??)   

köszi a válaszodat..s most figyelj!!   Lebukott az én kis sárim (remélem)! Ridegtartásban van szegényke, s ma ebben az esőben a következőt tapasztaltam...

Kinyitom a jobb első ajtót..s mit látok???

A küszöbön (tehát vizszintes rész) a kéder felső fele teljesen vizes...S az a szakáll része ami az utastér fele rátakar a szőnyegre, végig a vízszintes részen vizes...és  az ajtót figyelve, a burkolat alsó szélén, illesztésnél vízcseppeket látok...Az lehet amit írtál?

Nincs benne a védőfólia??? Mitól, hogyan tud az úgy megtelni vízzel (ajtó) hogy ott csapjon át...(mert gondolom hogy van egy perem rész amire a belső burkolat felkapaszkodik)

Mit értsek az alatt hogy a hangszóró mögötti rész ki van vágva???

 Esteleg az ajtóról ábrát tudnál mutatni, hogy el tudjam képzelni a belsejét? Most nem ideális az idő hogy szétszedjem..Ám azt tanulmányoznám szívesen (Coupéról van szó...)

Szóval...remélem hogy ez okozta a bajt...Ám nem értem, hogy ha ott jön be a víz...a szőnyegen miért nem látszik semmiféle folyásnyom...Hogy a retekben tud észrevétlenűl bebújni alája???? Hiába no...."azért a víz az úr". Segítségedet ismételten köszönöm!!!

Előzmény: BallyS16 (48733)