Jena307 Creative Commons License 2012.10.30 0 0 38674

Sziasztok megvolt ma a próbafűtés elkeserítő eredménnyel :(

 

így néz ki a rendszer.

A baj hogy a kazánban pangó papír hulladék és olajos rongyok elegyétől is a kazán megforr, és beindul a vészhűtőkör, mikor a pufiban meg 20fokos a víz.

Útálom a rossz minőségű alkatrészeket autókban is mindenhol, az egész rendszeren egyszer spóroltam alkatrésszel mikor ESBE szelep helyett ASACO szelepet vettem, kazánvédőnek. Sajnos másként működnek amit előre nem tudtam, az esbe szelep ha jól tudom az előremenőt nyitja zárja ezzel szabályoz, viszont az asaco pedig a pufiból jövő visszatérőt, így van egy jelentős torlása nyitott állapotban is, azért raktam be elé az előremenőjébe egy ferde szelepet hogy hátha tudok szabályozni rajta mert ugye az uralkodó nyomás így az asacoba érkező előremenő felé van, így pedig hiába van nyitva a szelep belülről mikor az uralkodó nyomás miatt még mindég csak magában forog a kazán, ez a ferde szelep nem hozott sikert, vagyis még kicsi kazánom volt akkor még igen úgy éppen jól volt, de most szerintem ez lesz a problémám.

 

Tehát a gond szerintem az hogy a kazánvédő miatt a kazánban forog csak a víz ezért nem tudja leadni az energiát.

A rendszer colos csövön megy erről itt már biztosítottatok hogy elégnek kell lennie. Szivattyú 25-60as pedrollo 2.fokozatban.

 

Szeretném felkérni a tisztelt egybegyülteket az együtt gondolkodásra.