alongtimeago Creative Commons License 2012.10.30 0 0 4578

Szerintem amit érdemes enni a zabkorpán, és főzelékeken kívül a nyers zöldségek, és a müzli. Tehát valami olyasmit ami összerágva is kicsit darabos, pl: nyersen retek, sárgarépa. Én csinálok néha olyat is hogy piros retekből megeszek 5-öt egy nap csak úgy magába (persze lehet hogy felfúj, tehát óvatosan). A lényeg hogy összerágás után is kicsit darabos marad, nem pedig úgy mint a paradicsom ami túl pépessé válik.

 

Ja és a sok folyadék fogyasztása VEGYESEN az alap: pl. víz, tej, paradicsomlé, narancslé, de óvatosan keverve ám a dolgokat ugyanis hasmenést nem szabad elérni vele. Ez egy külön tudomány.

 

A jó orvos az jó kérdés. Ki is az ? Az első hogy olyan hozzáállásúnak kell lennie aki nem erőlteti a műtétet. Persze egyéntől függ ki milyen állapotban van. Én sokat ismerek közülük, hiszen az aranyérműtétem után elmentem jópár orvoshoz hogy mi a helyzet. Én Ritter Lászlót, Bánfalvi Pétert, és Csatár Évát is jó orvosnak tartom. Aztán még voltam egy csomónál, most nem is akarok belemenni a részletekbe, de Budapesten minden proktológust ismerek :)) Idén elmentem Ritter professzor úrhoz és amikor elmondtam kinél jártam (meg a papírjaim alapján is), ő elismerte hogy tényleg mindenkit ismerek már a szakmában :) Nála többször jártam, szoktam telefonon is beszélgetni vele.

 

Írtad az intimtornát, azt is ismerem, csinálom is, Kriston Andrea tanfolyamát 2010-ben végeztem el. Na erről is lehetne írni...

 

Előzmény: szilasielvira (4575)