h4z4rd Creative Commons License 2012.10.29 0 0 41919

Dehogy sértődök, olyat csak ostoba tesz.

Fele ennyire sem gondolom ám komolyan, ez csak egy régi jó vérszívós játék, és rég voltam már a pályán, ezért a túlzóan goromba szöveg. Én is dobtam egy kavicsot a pocsolyába, pusztán passzióból.

 

A skálán ábrázolt végletek meg csak azt hivatottak példázni, hogy az igazság, mint szinte bármely más esetben, középen van. Hozzak erre is valami vénusz-dombi hasonlatot?

 

Viszont két dolog tényleg komolyan zavar.  Az egyik, mikor a mezei júzer választ magának egy példányt az elérhető terepkocsi sokadalomból, majd mintegy önigazolásképp, rommá szarozza az összes többit. Minek?

 

A másik az angol formatervezők égbekiáltó formai érzéketlensége, és beteges hajama a szándékos disszonancia-keltésre, de ez egyrészt nem tartozik ide, másrészt betudható a lakhelyükül szolgáló dohos-belterjes szigetet átjáró hangulatnak.

Nézzetek csak meg mondjuk egy E-type Jaguart úgy, hogy kitakarjátok deréktól felfelé. Kifejezetten erotikus, erekciót okozó ívek szimfóniája. Aztán vessetek egy pillantást arra a fertelmes kupakra, amit rátákoltak és hányjatok velem. Jó, a classic LR ebben legalább konzekvens: csak sarok és él, a kezed és térded környékén is... némi empátiával belátható, hogy szűk a határmezsgye a puszta funkcionalitás és a nettó igénytelenség között.

Előzmény: mandras79 (41915)