a3oli Creative Commons License 2012.10.29 0 0 5495

Köszönöm , hogy reflektáltál írásomra. 

Tulajdonképpen az abban leírtakkal végül is egyetértek. Csak az a problémám, hogy lehet ezt nem is nekem szántad.

Én is had idézzek írásodból:

Ha figyelmesen elolvasod a gépedről írt hozzászólásom, abban méltatva szóltam az alkotásodról. De engedtessék meg nekem is, hogy felmerüljön bennem a kérdés, mennyi az annyi? Ha valaki esetleg követni kívánja az utad, akkor nagy segítség lenne hozzá a bemutató videó mellett egy hozzávetőleges bekerülési költség és gazdaságossági számítás csatolása.

 

A magam részéről úgy gondolom, egy ilyen gép megalkotása bizony csak egyes, megfelelő adottságokkal rendelkező egyén számára lehet "kihívás" (műszaki ismeretek, tervezési- építési gyakorlat, szerszám, anyag, majd pedig az üzemeltetéshez szükséges folyamatos és olcsó feldolgozandó anyag megléte szükséges).

 

Jó vagy nem, másoknak más út lesz járható.

 

Sajnos a számítások nélkül nagyon a sötétben tapogatózik az, aki esetleg követné a példád.

 

Először is végignéztem az összes eddigi hozzászólásodat és az én gépemről Te még nem nyilatkoztál(én figyelmesen olvastam végig). Te a kai01 és Fiduli hozzászólásaihoz írtál véleményt. 

Egyébként ha kíváncsi vagy bármilyen nem publikus infóra, Email címem nyílvános(nem úgy mint a Tied), ha tudok valamiben segíteni megteszem, úgy mint másoknak is, hiszen eddig a házi papír hasznosítása ügyében elég sokan megkerestek és időmhöz, egészségemhez mérten válaszoltam is.

Előzmény: garfieldka* (5494)