vf1 Creative Commons License 2012.10.25 0 0 77924

Kedves Vinik Táltos!

Ezzel a hozzászólásoddal azt sugallod egy kezdőnek, hogy a cefre főzésekor is vegyen el rézelejét, mert -közvetve-, Te azért látsz jól 70 évesen, mert mindkét alkalommal elveszed a rézelejét mert ott keletkezik a metil.

Nos, tán ezt nevezik csúsztatásnak, mert itt kifejezetten a metil keletkezését tárgyaltátok.

Lehet hogy a szemed még jó, de a memóriád már tán nem a régi mert a 75377-es hozzászólásodban ezt írtad:

 

".....Azt a párlatot, amit második alkalommal küldtem el a laborba, abból nem vettem el semmit.

Sem a cefre főzéskor, sem a finomításkor.

Annak a mérésnek volt az eredménye, hogy metilalkohol tartalma nem éri el az egészségügyi határértéket.

(Mert az elsőnél úgy csináltam, ahogy Ti is, annak volt az eredménye az, hogy metilalkohol nem kimutatható. Ismétlem, ezek gyorstesztek, de ha felmerül a gyanú valami idegen anyagra, akkor elvégzik a teljes vizsgálatot.)....."

 

Na akkor keletkezik káros metil?

Előzmény: vinik táltos (77915)