alongtimeago Creative Commons License 2012.10.24 0 0 4570

Elég durva a történeted ! Az én lézeres story-m semmi ehhez képest. 

Igazából én mindig felteszem a kérdést, hogy mire jó egyáltalán egy aranyérműtét ? De tényleg, a kérdést komolyan gondolom.

 

A másik pedig amit szeretek sokszor emlegetni, és Ritter professzortól idézek az, hogy 10 aranyeres beteg közül 9-nek nincs szüksége műtétre. Persze lehet hogy aki ezt olvassa épp az a ritka 10%.

 

Továbbá: az ismerőseim körében akikkel elbeszélgettem eddig az aranyér problémájukról, még soha senkit nem műtöttek meg. Persze a jövőbe nem látok.

 

A legnagyobb probléma az hogy akit még nem műtöttek meg, azt hiszi hogy ez a megoldás. Persze tiszta sor hogy az aranyerek eltűnnek, de arról sosem esik szó (ez a szerződés kisbetűs része), hogy cserébe fájdalom lesz helyette. Nem vicces ? Mindenki az aranyértől akar szabadulni, pedig nem ez a lényeg hanem az hogy NE FÁJJON ! Amúgy meg aranyere minden embernek van, mert így vagyunk biológiailag kialakítva :) Olvassatok utána... 

 

Tanács másoknak: aranyér problémával minimum 3 jónevű proktológust keressetek fel, és azután nagyon okosan kell dönteni mit is kezdünk magunkkal. Pénz nem sajnálni a körültekintésre, ugyanis ha egyszer megműtenek onnan nincs visszaút a műtét előtti állapotra.

 

Jobbulást !

Előzmény: szilasielvira (4568)