nembal Creative Commons License 2012.10.24 0 0 96677

Azon is el lehetne gondolkodni az illetékeseknek, hogy három éve mást sem hallunk, mint hogy milyen szar a cserepad, nem jók sok mindenre. Ezzel mondjuk az első KEK-győzelemnél nem értettem egyet, de ott is azért nem játszottak sokat, mertogy gyengék. Kérdezem én, mi történik az edzéseken? Ha olyan gyenge a második sor, akkor miért nincsen neki külön foglalkozás, vagy egyéb más módon miért nincsenek képezve, hogy tudják helyettesíteni az első sort?

Ha jobban belegondolunk, úgy mentünk neki a BL-szezonnak, hogy lövőcsere kettő van, Luca és Deka (Nerea azért inkább irányító). Az egyik csak a Szekszárdban villogott a maga szintjén, a másik alig játszott nálunk, viszont akkor is sokszor kiállították. Na most akkor vagy nem őket kellett volna idehozni ill. megtartani, vagy mindent el kellene követni, hogy javuljanak. Szarka Adri is sokkal jobb volt tavaly, vele vajon mi történt a nyáron ill. az ősszel?

 

A mai meccsen a két szőke megint totál szarul fújt, de addig el sem szabadott volna jutni, hogy esetleg bennük kereshessük a hibát. A cserékre sem foghatjuk, hiszen amikor baj volt, visszajöttek, játszottak vagy negyed órát, aztán mégsem nyertünk.