t. tomi Creative Commons License 2012.10.08 0 0 19962

Ha már így benne vagyok az írásban! ( A múlt heti konfliktusokhoz némi kis megjegyzés )

 

Úgy gondolom, hogy nem kellene azokat az embereket bántani, akik tényleg tesznek ezért a közösségért. Önzetlenül segítenek mindenkinek, gépet, alkatkatrészt hajtanak fel, találkozót szerveznek, meg még sorolhatnám.

 

Tálákozó!!! Erről meg aztán lehetne beszélni. Nagyon könnyű kritizálni egy rendezvényt. Meg kell próbálni! Leszervezni mindent, hogy az jó legyen, vendégül látni mindenkit, ( a sok ingyen élőt is, mert sajnos van ) én is csináltam már egyet ha valaki esetleg nem tudná. Ezt sajnos le kellett írnom, mert ez a tapasztalat. Már régóta a begyemben van.

 

Kritizálták kövesdet többen. Én ott voltam már csütörtöktől, hogy amit tudok segítsek Kádár Zoli barátunknak. Ha tehetem jövőre hétfőtől ott leszek! Nem kis pálya az, hogy rendben legyen a múzeum, gépk stb., pénteken közel 500 főnek vacsorát, piát, szállást adjon, pénzben sem meg szervezésben sem, és akkor még nem beszéltünk a szombati napról, és egyebekről.

 

Pléhúsz! Csöves találkozó??? Te csak azt hiszed! Az egyik legjobb rendezvény! Sőtt! Én azt mondon hogy négy rendezvény van az országban aminek nem szabad megszűnni: Bokor, Mezőkövesd, Szigethalom, Szőny. Mindeggyiknek meg van a maga egyedi varázsa, és ettől szép, mindeggyik más, és ezért jó.Emlékezz már vissza milyen élményt nyújtottál mindenkinek, hogy át kompoztuk a Dunát csepel motorral?

 

Ne hogy azért ne írjatok, mert van egy két nem ide illő ember, ez mindíg is így volt, nagyon jól tudjátok hogy az elején én hány embert elküldtem!!!! Okosabbnak kell lenni, rá kell hagyni, úgy is le morzsolódnak!

 

Szóóóval! Éljen okt. 13.

 

Üdv: Tomi