Carina_S Creative Commons License 2012.10.04 0 0 4134

Mutass légyszi egy-két, szerinted is időtálló minőségű és márkájú fedőzőgépet, amin leheletvékony(!!!) anyagokat (muszlin, organza, tüll, 40-50 DEN-es és 10-15 DEN-es nylonharisnyák) is -- aránylag -- minden gond nélkül lehet fedőzni!

 

 

((Endlizőgépben nekem a "Brother 929D" vált be, gondolom fedőzőgépekből is jókat gyárt a Brpther cég... !)) <<De ha Te más típust látsz alkalmasabbnak erre <<(vékony anyagok fedőzése!!!) és hasonló ilyesfajta célokra, akkor mutasd csak be azt a más típust! Mint írtam, fedőzőknél még nincsen gyakorlatom; jobb ha egy nálam tapasztaltabb valaki segít kiválasztani a célnak leginkább megfelelő és időtálló márkákat, olyan valaki, mint Te, aztán én meg majd ezek közül választanám valamelyiket!

 

Hozz róluk és a befűzésükről (befűzés és befűzési sorrend) gyakorlati fotókat légyszi, mint már írtam, a befűzésük az, amit meg kell tanulnom (4 szálas, 5 szálas, egy oldalon fedőző, alul-felül fedőző)! Amint látod, az endlizőkkel ellentétben a fedőzőkkel még ismerkednem kell!!!

Előzmény: Törölt nick (4133)