spapda Creative Commons License 2012.09.30 0 0 41507

"Kókuszos wunderbamot nem tudtok utángyártotban?"

 

Na most előre szólok, hogy az ötlet már be lett adva a szabadalmi hivatalnak, úgyhogy ne próbálja senki lemásolni, mert szénné perelem. Szóval volt ugye a gagyi vaníliás, kókuszos meg egyéb gyümölcsös verzió. Aztán jött a mentol, az étel, a friss levegő meg az új autó illat. Az én ötletem ennél is tovább megy: off-road autó illat.

 

A motorháztetőig merült, kárpit által felszívott és napon 2 hétig érlelt mocsár illatát adná vissza élethűen az én illatosítóm, ami a WUNDERRAUM nevet viselné, nyilván azért, mert az R betűnek könnyű olyan tipográfiát találni, ami miatt végletekig összetéveszthető marad a B betűvel...

Szóval az off-road illatú légfrissítő elsősorban azoknak a kocaterepjárósoknak és pickuppal plázaparkolóban villogóknak szólna, akik puhányok ahhoz, hogy tényleg összesarazzák a verdát, viszont az illat hitelessé tenné az "öcsém, platóig merültem a dagonyába, 3 traktor kellett, hogy kirángasson" típusú kamu sztorikat. Mivel az összkerékhajtásos autók tulajdonosainak többsége ilyen, így baromi nagy piaccal számolok, jövőre ilyenkor már a Bahamákról fogok trollkodni a fórumon.

Előzmény: joegabi (41491)