spapda Creative Commons License 2012.09.28 0 0 41475

"Oké, tehát nekem volt igazam."

"Tehát megint."

 

Ha ettől jobban alszol ma, akkor igen. Bár remélem tisztában vagy a de szó valódi értelmével az Igen, de mondatban.

 

"Nem 100 rugós snorkelem van, ingyen hozták házhoz, és ingyen szerelték fel... Problem? :-)"

 

Most esik le, hogy te végig a szaros 30-50 rugós snorkeledet és annak létjogosultságát véded. Kit érdekel, hogy neked mennyibe volt? Én folyamatosan a 100 rugós Safariról beszélek, illetve annak túlárazottságáról. Nem a te 30 vagy 50 rugós cuccodról. Tehát nem azt mondom, hogy a tiéd nem érte meg és frenkizős pénzkidobás, hanem azt, hogy a 100 rugós cucc túlárazott. Ezt olyan nehéz felfogni?

 

"Azt elismerem, hogy a 8-10 rugóban tévedtem, nekem markishoz eljutni (ingyenwerbung, haver pajerója nála szerelődött) gázolajban oda-vissza 8200 ft + 2975 ft autópályamatrica + sms. Több, mint 10 rugó, elnézést."

 

Ne legyél már korlátolt! Szerinted csak 100 km-t utazva lehet snorkelt felrakatni? Pl. egy budapestinek, egy pécsinek, egy miskolcinak, egy szegedinek stb. vajon 100 km-t kell utazni, hogy találjon olyat (ha már egyszer saját maga nem hajlandó), aki felrakja neki a csövet?

 

"Lehet, hogy ügyetlenül teccett fogalmazni, lehet?"

 

Kizárt. Inkább trollkodni teccik, vagy - mint azt az előbb is írtam - feleslegesen próbálsz védeni valamit, ami nem is volt támadás célpontja.

 

"És ennyi jó magyar forintot kidobtak az ablakon, olyasmiért amire semmi szükségük, ami nem segíti közvetlenül az autó működését, és a funkciója számtalan módon, INGYEN kiváltható!"

 

Értjük. Mivel nem jött be a 20-30 rugós fikkancs, ezért most elvicceljük a dolgot. Inkább arról mesélj, hogy mennyire jött be a házi eke. Nem gúnyosan kérdem, tényleg érdekel, hogy mennyire jött be, mert anno nagy vitátok volt ezzel kapcsolatban Boarhunterrel, és igazából lemaradtam róla, hogy megérte-e a cucc. Aminek ugye funkciója számtalan módon, INGYEN kiváltható, de én inkább nem élnék ezzel az elbagatelizálással/hárítással, mert tényleg jó lenne tudni, hogy mit tud.

Előzmény: Szlejer_ (41474)