Cernunnos, Creative Commons License 2012.09.22 0 0 75703

Szerintem ez gyümölcs föggő is a bírsből cukor nélkül nem tudom mi lenne, sok biztos nem. A hangsúly a szerintemen van!!! Én is emlékszem, hogy Snapszmester azt írta annak idején, hogy a birshez több cukor kell.

Olvastam egy kisérletet(már nem tudom hol). Valaki ugyan abból a szilvából cinált 0%, 4% 10%-os cukorral páleszt. Megkostoltatta, hozzá értőkkel úgy, hogy azok nem tudták melyik-melyik. Mindenkinek a 4%-os izlet a legjobban. Mástól is hallotam már, hogy egy kis cukor nemhogy nem ront, hanem fokoza az iz kihizatalt. Valaki szerint bűn bele rakni.

Laikus vagyok, leginkább olvasok itt, néha kérdezek. Ezeket a véleményket olvastam, hallottam.

Előzmény: csiba00 (75701)