pléhúsz Creative Commons License 2012.09.21 0 0 19757

Mi az, magadra vetted? Ha azt írtam volna, 1150 ezer, akkor jó? Én a közel múltban eladott Dutrákról beszélek, konkrétan. Amit a saját szememmel láttam, amiket megvettek ezekben az ár tartományban, s viszik a szerelő barátomhoz. S BIZTOSAN, úgy van ahogy mondom! Sőt beszámolhatnék, mik voltak, mik vannak a több milliós D4KB-ben, az kimeríti a kártérítési perek topját.

Sajnálom, ha rontottam, a 28-asom azt már nem adom el, esélyeit. Nem értem mit puposkodsz itt velem, az eladott nagy Dutrátokkal is elégedettek, ha jól tudom, vagyis feltételezhető, hogy a 28-as is jól meg van csinálva.

Ha már megtaláltál, arra talán jó példa vagy, hogy senki sem gondolta volna, hogy a Bella Szabolcs, kipucol minden Dutrát. Erre épül az, ha valaki Dutrás barátilag ad ingyé, vagy majdnem alkatrészeket, kell arra gondolni, hogy az egyszer eladóvá válhat.

 

Nem kell szerintem magyarázat sem, hogy a szükségszerűség, mert az mindenhol van. A mi államunk egyik oldalon hónapokig, évig nem fizet ki, a másik oldalon levágatja a monopol cégeivel az áramot, gázt. Mégis akad, ahol a Dutra marad.

Előzmény: szobi79 (19755)