Astrojan Creative Commons License 2012.09.19 0 0 569
"Standard Modell így is eléggé fenome logikus, mert sok benne a megmagyarázhatatlan szabad paraméter." Akkor nem lehet logikus :))

Konyorogve kerlek ne kavard ossze a matematikai modellt a fizikai modellel. A matematikai modell NEM MAGYARAZ MEG SEMMIT. Csak leir. Ha jo a matematikai modell akkor esetleg jol leir, de mindig, mondom MINDIG kozelitoen fogja leirni a valosagot. Persze, hogy kellenek kepletek ezt soha nem vitattam, de van nektek boven, csak nem tudjatok mit ir le, magad mondtad, tele van megmagyarazhatatlan parameterekkel.

Kell egy fizikai modell, ami azert eleg jo kell legyen es ezt ossze kell gyurmazni a kepletekkel, akar a mar meglevo es tobbe kevesbe jol mukodo kepletekkel.

A relativitaselmeletet tudnam itt egy peldanak felhozni mert a gravitaciot leiro kepletek NEM a tergorbulet egyenletei hanem a DVAG gradiens tenzorai. Igy a nyomo gravitaciot leiro egyenletek maga a relativitaselmelet. Foghijas a relativitaselmelet, de nemsok energiabefektetessel korrigalhato az egyenletrendszer a nyomo gravitacio alapjan es akkor nem lesz a fekete lyukban szingularitas. Azert ez szep eredmeny lenne nem gondolod?
Előzmény: Aurora04 (568)