hévelő Creative Commons License 2012.09.15 0 0 37469

Sziasztok!

 

Frissen regisztrált fórumozóként nem kívánok rögtön igazságosztó lenni. Szerintem az igazság Schaku és GARFIELD között félúton van! :)

Véleményem szerint, hogy valaki szent-e, az nem evilágon dől el, de evilági cselekedeteink alapján. Akik a tegnapi (szerintem jól sikerült) estét szervezték, azoknak biztosan fontos a szakmájuk és fontos nekik, hogy mások is megimerjék azt. Schaku! Nem tudom, hol dolgozol, de nyilván van valami féle frusztrációd a főnökeiddel kapcsolatosan, ha ennyire általánosítani tudod negatív véleményedet. A szervezők, akik a csoportokat vezették (jó része főnök) úgy állnak ki beszélni a szakmájukról és úgy lehet tőlük bármit kérdezni, hogy lövésük sincs hozzá??? Ebben te biztos vagy? Én akkor a helyükben otthon, a TV előtt megittam volna este egy üveg sört, ahelyett, hogy lelkesedésből bemegyek dolgozni!

 

Egyébként magán az utazáson kívül a következők voltak:

- menet közben a szerencsések bejutottak a hátsó vezetőállásra, ahol lehetett kérdezni és ezt-azt kipróbálni.

- békáson megmutatták a forgalmit, aztán áttolattunk óbékásra. Itt 150-200 métert utaztunk a TVG-vel, aztán a régi állomás udvarán meg lehetett nézni a schörlinget. Akinek nem volt téliszonya az felmehetett a kosárba, felemelték jó magasra és körbeforgatták. Ezt mindenki nagyon élvezte. :)

- Szentendrén a kocsiszínbe érkeztünk. Meg lehetett nézni a vonatokat alulról-felülről, kívülről-belülről, közbe érdekességeket mondtak.

- A múzeum csarnoki részén a régi járműveket mutatták be, és sok műhelytitikot árultak el.

 

Meglepően vegyes volt a látogatók összetétele. A szokásos fotósokon és vasútbarátokon kívül sok család és gyerekek is részt vett. Az aprónép igen jól bírta a kiképzést, még éjfél körül is mindent megfogtak, kipróbáltak volna.

 

Már fél 1 is elmúlt, mikor visszaindultunk Pestre. Ahol volt leszálló, ott megálltunk. Az emberek mosolyogva, integetve szálltak le és köszönték meg a programot a szervezőknek. Én ebből gondolom, hogy a program elérte a célját.

 

 

Előzmény: Schaku (37466)