lac1 Creative Commons License 2012.09.13 0 0 38794

Fóliás medinél úgy is a fólia szigeteli a vizet el a külvilágtól. De szerintem úgy is felesleges minden ötölés, a betont úgy sem fogod szétveretni, hogy újat csinálj helyette. Ugye erre a betonra azért nem tennék én falat, mert a betonvasakat jó lett volna összekötni. nekem is kiállt az aljzatból, amihez hozzá hegesztettem az oldalfal függőleges vasait.

Ez nálad ugyebár kivitlezhetetlen már. Szerintem te már örökre mobilmedis maradsz.

 

 

Csempéset sem javaslom, igaz nekem az van, de bazi drága. Most már én is kifóliáztatnám. A 70 centis vízról meg tegyél le, tudom, hogy a kisgyerekek miatt gondolod, de azok felnőnek, te meg ott nézegelődsz a térdigérő vízben.

:-)

Ha tényleg kezelhetetlen a talajvíz, vagyis anyagilag nem éri meg, akkor tényleg marad a föld feletti megoldás, de ha egy ekkora rozsdamentes lemezt meg akarsz venni, annyi erővel szigetelhetnéd is az építendő süllyeszett medencédet is. Nem biztos, hogy drágább lenne.

 

http://vasszinesfem.hu/vasarlas/rozsdamentes_acelok/rozsdamentes_lemezek

 

Lehet, inkább valami fémkeretbe én valami HDPE lemezt szabatnék és hegesztetnék, kívül meg valami fém abroncs fogná össze. De még ez sem biztos, hogy jó ötlet.

 

Előzmény: nyárimádó (38786)