kromy Creative Commons License 2012.09.13 0 0 56877

Sziasztok Lányok!

Rég jártam erre felé, de gondoltam benézek. Elég sokat kéne visszaolvasnom,hogy képben legyek ki hol tart, de ezt most nem teszem meg, mert itt ülnék pár napot :)

Remélem mindenkinél szépen alakulnak a dolgok és lehet van olyan aki már pocakosodott is az elmúlt hónapokban közülünk :) :)

Én most készülök a HSG vizsgálatra, ami kb. két hét múlva lesz. Jól be is vagyok tőle tojva, bár valami spéci katéterrel fogják csinálni. Hát nem tudom... :(

Most érdekelne a véleményetek egy dologgal kapcsolatban. Annó kezdtem PCO-val és IR-al. Majd kiderült, hogy elvileg nincs is PCO-m, csak a gyanúja van pár orvos szerint. Pár doki szerint meg még az sincs. Szóval mai napig nem tudom van e vagy sincs. A 120 perces terhelt inzulinom mindig rossz lett, mert brutál magas. Kaptam gyógyszert, IR diétát csinálok. Próbáljuk helyrehozni a dolgokat, mert baba azóta sincs. Viszont!! Itt jön az érdekesség. Ugyanis annó Ti is és többek is azt mondták, hogy az inzulin felelős a peteérésért, megtapadásért stb..Igen ám, de nekem spontán peteérésem van minden gyógyszer nélkül, 32 napos ciklusom, és emelkedett progeszteronom a ciklus 22-ik napján. Vagyis kiszabadult a peteset és a szervezetem termeli a sárgatest hormont és minden egyéb vér eredményem is ok. Most lett meg az éhgyomri cukor és inzulin értékem, az is tökéletes. Terheltet csak nov. végén lehet újra csinálni, arról nem tudok nyilatkozni. Az endokrinológus annyit mondott, szedjem tovább a gyógyszert, mozgás+diéta. De arra nem kapok választ, hogy akkor most hogyan van IR-ám, ha mellette minden hormon értékem jó és van peteérés??? Hallottam olyat is, hogy van pár ember, akinek a terhelt inzulin értékének a normája nem 20-30 között van ami az ideális lenne, hanem 80-90 körül. Nem tudni miért van ez, de állítólag előfordul. Ti hallottatok már ilyet?? Nagyon kár, hogy most nem lehetett terheltet csinálni, mert kiváncsi vagyok használt e a gyógyszer és a diéta. Igazából megint tanácstalan vagyok, mit csináljak tovább. A páromnál sincs minden rendben és a nődokim szerint ha a petevezetékem átjárható lesz, akkor biztos nem velem van a gond. És szerinte már az is lehet, hogy valóban nincs is IR-ám, hanem ritkaságnak számítok a terhelt értékkel, mert minden más meg arra utal, hogy ok a dolog nálam. Szóval most legyek okos, hogy mit csináljak. Hallottatok már hasonló esetet???