Srammi Creative Commons License 2012.09.10 0 0 41577

Megjöttünk az Amfora Hotelből.Nagyon jól éreztük magunkat, igaz, nagyjából tudtuk is, hogy mire számítsunk. Nem kulturális körútra mentünk, hanem bulizni. Erről is szólt a hét, kaja, pia, napozás. A Hotel beszippantott bennünket, sok időt töltöttünk a tengerpart mellett a szálloda bárjában és  medencénél. Az animációs programok aktív részvevői voltunk, szinte minden este a színpadon kötöttünk ki. Vagy versenyeztünk, vagy táncoltunk. 

Egy fakultatví kiránduláson vettünk részt, Szozopol város, Ropatamo folyó hajózás és egy kolostor megtekintése volt  a program.  Szozopol tetszett, ennyi elég is lett volna a programból, mert a hajózás és a kolostor megtekintése kicsit erőltetett volt.

Ismerősink voltak Magellán hajókiránduláson, nekik nem jött be, de a dzsipezés az tetszett mindenkinek.  

A tenger tetszett, hatalmas hullámok voltak, igaz egész héten sárga jelzés volt, egyszer piros, zölddel nem találkoztunk. Nekem újdonság volt,  hogy az Adriához képest kevésbé sós a tenger.

A kajával nem volt gond, mindig volt fogunkra való. Egy-egy napos gyomorproblémák előfordultak, de hogy egy-egy ételtől vagy a túlevéstől-e,  az nem derült ki.

A bárban a koktélokra sem lehetett senkinek se panasza, ennyi pia közül mindenki megtalálhatta a neki legjobbat.

Nekünk tetszett, én mindenkit bíztatok, aki csak pihenésre, kikapcsolódásra, evésre. ivásra vágyik, az próbálja ki.  Aki sok szép természeti látnivalót, kulturális értéket akar látni, az jobb, ha máshova megy.

Mi repülővel mentünk, ami gyors volt. 

Ti busszal voltatok? Mennyi ideig tartott és milyen volt  a buszút?

Előzmény: Daruska978 (41513)