kushido 2 Creative Commons License 2012.09.09 0 0 4139

Üdv tisztelt Forum, Totya3

 

A kérdésekre, a választ ugy tudom megirtam, amennyiben figyelmetlen voltam - bocsánat ujra átnézem az eddigi levelezést.

A kazán képe ugyanaz, mint amit te beküldtél azonban a rostély nem kivehető.

A darálékkal kapcsolatban vidéken láttam azota egy készüléket amelyben mindenféle anyag daráléka volt összekeverve - ez bátoritott, de ha nem szabad müanyagot égetni vagy eltömi9ti a rendszert ezt természetesen kihagyom. A papir égetése volna nagyon fontos, mert ebből van szinte korlátlan forrásom, valamint puha fa, föleg ácsszerkezeti anyagok, tetőlécek, cseréplécek esetleg néha kisebb nagyobb mennyiségű bérben kivágott mindenféle fa anyaga. Mint alább irtam, ha végkép nem megoldható megprobálom a kazánt eladni és egy megfelelőt vásárolni, de ez biztosan nem fog menni  az idén. Ennek ellenére szeretném megépiteni a rendszert még ha naponta kell is kihamuznom. Viszont láttam egy videót ahol a hamu valami vödörben tárolodott a fej tulsó végén - azt hiszem ezzel kapcsolatban volt némi dilemma, hogy mi a termék ami ég. (esetleg zab?) ha jol emlékszem. Megprobálok a kazán gyártojával is kapcsolatba lépni, talán tőle is tudok némi ismeretet szerezni a kazánnal kapcsolatban.

Mégegyszer pontosan lemértem a zadottságokat. A kazán alsó fenéklemeze és a rostély alja között pontosa 15,5 cm a távolság. A rostély 5 cm vastag. a tüztér belső mérete 45*58 cm. Sajnos a rostély nem kivehető.

 

Üdv M.J.

Előzmény: Totya3 (4138)