kicsi_peti Creative Commons License 2012.08.22 0 0 21486

Szia Hencsi Bencsi !

A szálloda szerintem a legjobb szolíd szolgáltatásokkal rendelkező városi szálloda. A városközpont ( bárok utcája stb. ) kb 1,5 km-re van gyalog, annyi kell is sétányak.

A vacsora utoljára este 7-től volt. Mivel későn érkezük a vacsoránkat fel fogják hozni a szobába. Az ellátás mind reggeliben mind vacsorában nagyon jó.

A szállóban nagyon sok az angol ( tradicionálisan szeretik ezt a szigetet és Rodoszt is ). Minden este más tematikus vacsora van, olasz-hal stb. egyszer pedig a medence mellett grill a vacsora.

A szálló U alakú a belső udvarában esténként programok vannak ( ilyen-olyan ) A medence klasszikus, nagyon szép kerttel. A legközelebbi strand kb 150 m-re van. A legjobb strandok látogatásához, motort vagy autót kell bérelni. A bicikli az csak a közeli helyekhez jó, mert a dombokon nem kimondottan kellemes 30-35 fokban tekerni.

Ha autót akartok bérelni, a Safari Rent a Cart tudom javasolni. ( safari-rentacar.gr )

Az idegenvezető szerintem drága, minden hajós kirándulást a kikötőben olcsóbban lehet megúszni. Ha Bodrumba át akartok menni útlevél kell, nem kell vízumot fizetni, mert partralépéskor elveszik az útlevelet és egy számozott műanyag lapot adnak helyette. Nekem a Nissiros volt a legérdekesebb mert egy működő/kihunyt vulkán tetején sétálhattam úgy, hogy közben melletem fortyogott az izzó kén.

Na majd a szállóban személyesen......

 

Előzmény: Hencsi Bencsi (21482)